ساده ترین زبان برنامه نویسی

ساده ترین زبان های برنامه نویسی

ساده ترین زبان های برنامه نویسی

در ادامه مطلب ساده ترین زبان های برنامه نویسی برای مبتدیان را معرفی خواهیم کرد. منظور از آسان بودن این زبان ها این است که قاعده نوشتاری شان ساده تر و آموزش شان در دسترس تر باشد و علاوه براین، این زبان های برنامه نویسی در بازار کاربرد بیشتری داشته باشند.

همان طور که می دانید برنامه نویسی یک روش ارتباطی با کامپیوتر می باشد و برای هر دانشجوی رشته کامپیوتر اصلی ترین مسئله، یادگیری زبان های برنامه نویسی است. زمانیکه موضوع یادگیری یک زبان برنامه نویسی مطرح میشود، گزینه های زیادی پیش روی افراد قرار می گیرد. به عنوان یک مبتدی، انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب و آسان برای شروع ممکن است کمی گیج کننده به نظر بیاید.

زبان برنامه نویسی سی (C)

این زبان، مادر همه زبان های برنامه نویسی است. اگر یک فرد مبتدی زبان برنامه نویسی C را یاد بگیرد، یادگیری زبان های برنامه نویسی دیگر نیز برایش آسان می شود. زبان C یک زبان بسیار قوی می باشد و یادگیری آن در صورتی که مفاهیم اصلی مانند توابع، ساختارها، حلقه ها و غیره را درک کنید، راحت است.

این زبان یکی از نخستین زبان های برنامه نویسی با مدیریت حافظه کارآمد و انعطاف پذیر بود و برای توسعه سیستم عامل یونیکس کاربرد داشت.

زبان سی پلاس پلاس 

این زبان نسخه به روز شده زبان برنامه نویسی C می باشد که متد شی گرایی به آن اضافه شده است. زبان C++پایه و اساس بیشتر زبان های برنامه نویسی شی گرا محسوب می شود. در حال حاضر از این زبان برای توسعه ی بازی های ویدئویی، برنامه های کاربردی دسک تاپ و… استفاده می شود.

ساده ترین زبان های برنامه نویسی

زبان برنامه نویسی پایتون(Python)

می توان ادعا کرد که پایتون جزو یکی از ساده ترین زبان های برنامه نویسی سطح بالا برای مبتدیان به شمار می آید و نحو این زبان به اندازه ای ساده است که حتی یک فرد غیر برنامه نویس هم می تواند کد های این زبان را متوجه شود. علت سادگی زبان پایتون خوانایی کدهای آن است و در مقایسه با زبان های دیگر به خطوط کمتری از کد نیاز دارد. لازم به ذکر است که این زبان سورس باز می باشد و پشتیبانی کنندگان آن جامعه ی وسیعی از برنامه نویسان هستند.

مطالب آموزشی مرتبط با این زبان به سهولت در اینترنت یافت می شود. توجه داشته باشید که محیط های رایگان گوناگونی برای کد نویسی پایتون وجود دارند که کد نویسی را آسان تر می نماید. با بهره گیری از زبان برنامه نویسی پایتون، می توان وب سایت ها و برنامه های کاربردی پویا ایجاد کرد و علاوه براین، الگوریتم های یادگیری هوش مصنوعی را نیز اجرا نمود. به همین علت پایتون یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی به شمار می آید.

جاوااسکریپت (Javascript)

درزمان های گذشته ، زبان برنامه نویسی جاوااسکریپت به عنوان یک زبان برنامه نویسی سطح بالا محسوب نمی شد و هدف اصلی زبان جاوا اسکریپت این بود که قابلیت های پویا را در صفحه وب در سمت کاربر و در مرورگر ایجاد نماید. اما بعد از اینکه موتور جاوا اسکریپت تکمیل شد، این زبان توانست در سمت سرور در وب سرورها مورد بهره برداری قرار بگیرد. لازم به ذکر است که از زبان جاوااسکریپت جهت نوشتن برنامه های موبایل نیز استفاده میشود.

یکی از قابلیت های زبان جاوا اسکریپت این است که میتوانید بدون کامپایل دوباره برنامه کد خود را تغییر بدهید و نتیجه ی آن را در مرورگر خود ببینید.

زبان روبی (Ruby)

زبان روبی یک زبان برنامه نویسی پویا می باشد. نحو این زبان برای نوشتن و خواندن بسیار ساده است. این زبان برنامه نویسی تلفیقی از زبان های برنامه نویسی قدیمی هم چون Perl، Smalltalk، Eiffel، Ada و Lisp و زبان های برنامه نویسی جدید مانند Python و PHPمی باشد.

زبان روبی یک زبان برنامه نویسی شی گرا است و مفاهیم آن برای بسیاری از زبان های برنامه نویسی سطح بالا نیز مورد استفاده قرار می گیرد.  برای ساختن برنامه های کاربردی وب، کتابخانه های گرافیکی، وب سرور ها، موتورهای تشخیص تصویر، سرورهای پایگاه داده ، و خدمات سیستم های سطح پایین و …  از زبان برنامه نویسی روبی استفاده می شود.

ساده ترین زبان های برنامه نویسی

زبان پی اچ پی (PHP)

PHP یکی اززبان های برنامه نویسی محبوب برای توسعه وب به شمار می آید. این زبان برنامه نویسی بسیارساده و انعطاف پذیر بوده و مورد استقبال افراد زیادی قرار گرفته است. لازم به ذکر است که زبان پی اچ پی با وب سرور Apache و پایگاه داده MySQL مورد استفاده قرار می گیرد.

برای کسانی که قصد توسعه وب سرورها را دارند، این زبان ساده ترین و بهترین انتخاب است. جالب است بدانید که شبکه اجتماعی محبوب فیس بوک که میلیاردها کاربر دارد با زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده و هم چنین سیستم مدیریت محتوا “وردپرس” با میلیون ها وب سایت نیز با این زبان ایجاد شده است.

پی اچ پی یک زبان برنامه نویسی سورس باز می باشد و آموزش های رایگان این زبان به راحتی در اینترنت یافت می شود. علاوه براین، فریمورک های محبوبی همچونLaravel و Zendدارد که باعث توسعه آسان وب و مقیاس پذیری آن می شود.

زبان جاوا (Java)

زبان برنامه نویسی جاوا جزو زبان های  قدیمی و محبوبی به شمار می آید که برای ایجاد هر نرم افزاری می توان از آن استفاده کرد. این زبان شی گرا است و برای توسعه نرم افزارهای وب، نرم افزار های سطح سازمانی مورد استفاده قرار می گیرد.

در نهایت ما ساده ترین زبان های برنامه نویسی  را به شما معرفی کردیم، ولی آن چیزی که برای برنامه نویس شدن حائز اهمیت است یادگیری و آموزش و همچنین تلاش های مداوم فرد است. 

گروه آیسا با چندین سال سابقه در زمینه طراحی سایت، برنامه نویسی اختصاصی تحت وب و سئو فعالیت نموده است. این شرکت با تکیه بر سابقه علمی مدیران خود در زمینه سیستم های نرم افزاری به خصوص سیستم های کاربردی مفتخر است با آگاهی کامل از نیاز ها و خواسته های مشتریان، فناوری روز دنیا را در اختیار آنان قرار دهد. برای تماس با گروه آیسا و اطلاع از چگونگی روند کاری آن اینجا کلیک کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]