راهنمای عوامل رتبه بندی گوگل – بخش چهارم: به روز بودن محتوا
راهنمای عوامل رتبه بندی گوگل: به روز بودن محتوا
در مقاله قبلی در مورد کیفیت محتوا صحبت کردیم. حال در این مقاله می خواهیم شما را با یکی دیگر از عوامل رتبه بندی گوگل یعنی تازگی و یا به روز بودن محتوای سایت آشنا سازیم.
تازگی (Freshness)
به روز رسانی یک صفحه وب، خود یکی از عوامل رتبه بندی نتایج موتور جستجو گوگل است. گوگل به روز رسانی محتوای وب سایت ها را بررسی می کند و آپدیت بودن مطالب را به عنوان یک سیگنال رتبه بندی می داند.
رویداد های اخیر یا موضوعات داغ: هر اتفاق و رویدادی که رخ می دهد، وب گران آن را از طریق اینترنت دنبال می کنند. پس باید وب سایت های مرتبط با وقایع و رویداد ها را در زمان خود در سایت قرار دهند.
اجرای برنامه ها به طور منظم در محدوده زمانی معین: برنامه ها و مناسبت هایی که به طور منظم انجام می شوند مانند کنفرانس های سالیانه و یا انتخابات ریاست جمهوری که در زمان های معینی انجام می شوند، شامل این بخش خواهد بود. شما انتظار دارید اطلاعات مربوط به برنامه ها و یا رویداد ها را در زمان خود ببینید. نه اطلاعات مربوط به یک سال پیش را.
به روز رسانی مکرر: وب سایت هایی که موضوعشان در مورد فناوری می باشد، باید مطالب وب سایت خود را به روز نمایند و یا خبر و اطلاعات رویداد های اخیر را هر چه سریع تر در وب سایت خود قرار دهند. اگر وب سایت هایی که رویداد ها به طور منظم رخ نمی دهند، به روز رسانی نشوند بازدید کنندگان خود را از دست می دهند.
بنابراین به روز بودن وب سایت ها و مطالبشان، تاثیر بسیاری در جذب بازدید کننده به وب سایت را دارد و همچنین ممکن است در یک خبر یا رویداد، وب سایت شما جز نتایج برتر گوگل قرار بگیرد.
طبق تحقیقاتی که سایت MOZ در مورد طراوت و تازگی یک مطلب از نگاه گوگل به دست آورده است می توان به موارد زیر اشاره نمود:
۱- تازگی بر اساس تاریخ:
تاریخ انتشار یک مطلب می تواند به عنوان یکی از عوامل تازگی محتوا در نظر گرفته شود.
۲- به روز رسانی منظم محتوا:
به روز رسانی یک مطلب خبری به طور منظم و به طور مداوم در وب سایت های خبری می تواند یکی دیگر از عوامل تازگی محتوا در نظر گرفته شود.
شاید تمایل به خواندن این مقاله را هم داشته باشید: راهنمای عوامل رتبه بندی گوگل: محتوای تکراری
۳- تغییرات در هسته یک صفحه وب:
تغییرات اعمال شده در بدنه اصلی مقاله از دیگر قسمت های یک صفحه وب مهم تر است. مانند جاوا اسکریپت، قسمت نظرات و غیره … .
۴- ایجاد صفحه جدید:
وب سایت ها و یا وبلاگ هایی که صفحات جدید برای مطالب خود ایجاد می کنند نمره خوبی از نظر تازگی و به روز بودن محتوا می گیرند.
۵- چگونگی تغییرات محتوا:
محتوا هایی که مرتب تغییرات دارند، متفاوت از محتوا هایی می باشند که هر چند سال یکبار تغییرات را در خود انجام می دهند.
۶- لینک دهی به مطلب:
اگر به یک صفحه وب از طریق دیگر وب سایت ها لینک داده شود، ارتباط آن صفحه با گوگل دیده می شود که تاثیر مثبتی در سئو سایت خواهد گذاشت.
۷- لینک از سایت هایی با رتبه بالا:
لینک گرفتن به مطالب وب سایت خود، باعث انتقال طراوت به صفحه وب شما خواهد شد و امتیاز صفحه شما افزایش پیدا می کند.
۸- ترافیک صفحه و تعامل با آن:
رفتار هایی همچون تعداد کلیک و زمان ماندن در یک صفحه وب بر روی طراوت و امتیاز دهی به آن صفحه وب تاثیر گذار است.
۹- قدیمی تر اغلب بهتر است:
جدید ترین نتایج همیشه بهترین نیستند. نتیجه معتبر بودن یک مطلب در طولانی مدت مشخص می شود. پس در اغلب مواقع نمی توان یک مطلب جدید را معتبر دانست.
۱۰- اخبار گوگل:
البته شما می توانید اطمینان حاصل کنید که مطالب وب سایت خبری گوگل معتبر هستند و می توانید از آن ها استفاده نمایید. همچنین وب سایت های معتبری در زمینه های مختلف قرار دارد که می توانید از جدید ترین مطالب آن ها استفاده نمایید. به طور مثال در زمینه سئو سایت می توان به وب سایت هایی همچون searchengineland و moz و … اشاره نمود.

اخبار گوگل
منبع: searchenginewatch
گروه آیسا با بیش از ۱۰ سال سابقه در زمینه طراحی سایت، برنامه نویسی اختصاصی تحت وب و سئو فعالیت نموده و کار خود را از سال ۱۳۸۶ شروع کرده است. این شرکت با تکیه بر سابقه علمی مدیران خود در زمینه سیستم های نرم افزاری به خصوص سیستم های کاربردی مفتخر است با آگاهی کامل از نیاز ها و خواسته های مشتریان، فن آوری روز دنیا را در اختیار آنان قرار دهد. برای تماس با گروه آیسا و اطلاع از چگونگی روند کاری آن اینجا کلیک کنید.