راههای کسب درآمد از برنامه نویسی
شما با داشتن تخصص در هرکاری میتوانید درآمد خوبی کسب کنید. یکی از این تخصصها برنامه نویسی است. هر فرد با هر میزان توانایی و مهارت میتواند به درآمدی متناسب با آن دست پیدا کند. اما اگر بتوانید سطح مهارت خود را ارتقا دهید قطعا درآمد حاصل از آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
در هر زمینه کاری رقبای زیادی فعالیت میکنند. برای رسیدن به درآمد بالاتر و موفقیت بیشتر نسبت به رقبا باید مهارتهای خود را ارتقا ببخشید.
راههای کسب درآمد از برنامه نویسی گسترده است. حیطه برنامه نویسی وسیع است. فقط کافی است در یکی از زمینههای آن از دانش و تخصص کافی برخوردار باشید.
فرمولهای راههای کسب درآمد از برنامه نویسی
اگر در زمینه برنامه نویسی فعالیت میکنید باید با شیوههای کسب درآمد در آن آشنا باشید. شیوههای کسب درآمد به طور کلی به شش دسته تقسیم میشوند.
۱-شما میتوانید ایده پردازی کنید. گاهی در ذهن خود بر اساس نیازهای اطرافیان پروژههایی دارید که قبلا طراحی نشدهاند. با طراحی پروژه میتوانید آن را به افراد یا گروههایی که نیاز دارند بفروشید.
برخی از ایدههای شما میتوانند مکمل باشند. یعنی پروژهای طراحی شده اما دارای نقاط ضعف در برخی از بخشها است. شما با تکمیل آن میتوانید به پروژهای جامعتر دست پیدا کنید.
۲-سازمانها، شرکتها و استارت آپهای زیادی برای تکمیل بخش برنامه نویسی خود نیاز به افراد متخصص دارند. شما با استخدام در این شرکت برنامه نویسی میتوانید به درآمد ثابتی دست پیدا کنید. این مبلغ بر اساس میزان مهارت و تجربه برنامه نویس متغیر خواهد بود. در واقع شما نمیتوانید درآمد ثابتی برای برنامه نویس در نظر بگیرید.
۳-یکی از راههای پرطرفدار در امر برنامه نویسی، فعالیت به صورت فریلنسری است. شما میتوانید به عنوان فریلنسر در سایتهای داخلی و خارجی فعالیت کنید.
شما در این روش پیمانکار بوده و در انجام پروژه آزاد هستید. دستمزدتان را خودتان دریافت میکنید. در این حالت شما به شرکت یا سازمانی وابسته نیستید. اما انجام پروژه به صورت فریلنسری نیز دارای مزایا و معایب خود میباشد.
مزایای آن عدم محدودیت زمانی است. یعنی شما هیچگونه محدودیت زمانی و مکانی ندارید. در هر جا که هستید و در هر ساعت از شبانه روز میتوانید پروژه خود را انجام دهید. اما در این روش رقابت بسیار زیاد ست. معمولا افرادی که قیمت کمتر پیشنهاد میدهند میتوانند پروژههای بیشتری را انجام دهند.
۴-تدریس یا تولید فیلمهای آموزشی از دیگر روشهای کسب درآمد از طریق برنامه نویسی است. افراد زیادی هستند که از طریق تدریس حضوری یا آنلاین و یا تولید فیلمهای آموزشی برنامه نویسی به درآمد رسیدهاند.
۵-یکی دیگر از روشهای کسب درآمد، کسب درآمد با برنامه نویسی اندروید است. اما چرا برنامه نویسی اندروید به این جایگاه رسیده است؟ امروزه استفاده از تلفن همراه هوشمند اندروید به شدت گسترش یافته است. به طوری که کمتر کسی را میتوان یافت که از گوشی هوشمند اندروید استفاده نکند.
از همین رو اپلیکیشنهای اندروید و ios بیش از پیش مورد توجه قرار گرفتهاند. از همین رو تجارت اپلیکیشنهای موبایل به تجارتی جدید و پررونق تبدیل گشته است.
چرا اندروید بیش از IOS مورد توجه قرار گرفته است؟ حدود ۷۵ درصد از استفاده کنندههای تلفن همراه از گوشیهای اندروید استفاده میکنند. که این رقم در ایران حدود ۹۰ درصد است. با این درصدها میتوان دریافت که چرا برنامه نویسی اندروید بیش از IOS مرود توجه قرار گرفته است.
اپلیکیشنهای اندروید میتوانند خدماتی باشند و نیاز کاربران را برطرف کنند. یا میتوانند جنبه سرگرمی داشته باشند. برای طراحی باید خلاق باشید و اپلیکیشنهای جدیدی طراحی کنید که مردم حاضر باشند بابت آن هزینه کنند. پس از آن میتوانید این نرم افزارها را در گوگل پلی یا بازار به فروش برسانید.
موانع موجود در کسب درآمد از برنامه نویسی
شاید شما توانایی لازم را برای شروع کار داشته باشید اما هنوز موفق به کسب درآمد در این زمینه نشده باشید. علت این امر میتواند مسائل و نکاتی باشد که شاید نسبت به آنها کم توجه بودهاید.
۱-شما اول از همه باید بتوانید خود و مهارتهایتان را به خوبی معرفی کنید. نمونه کارهای شما گویای میزان توانمندیهای شما هستند. بنابراین باید فایل قوی آماده کرده که نشان دهد چه مقدار حرفهای هستید و یا خلاقیت دارید.
۲-در کارهای فریلنسری شما باید پرسشنامهای تهیه کرده که بر اساس آن بتوانید به خواسته و نیاز کارفرما دست پیدا کنید. انتظارت و نیازهای کارفرما باید به طور واضح مشخص شود.
۳-سوالات باید جزیی باشند. اگر سوالات مناسبی نپرسید قطعا نمیتوانید نیاز کارفرما را دریابید.
۴-میتوانید برای معرفی خود از وب سایت یا اپلیکیشن استفاده کنید. اما باید دقت کنید که اپلیکیشن در یک سایت حداقل تک صفحهای ثبت شده باشد تا بتوانید برای نام آن در گوگل رتبه کسب کنید. برای اینکه کارفرما بتواند با شما به خوبی ارتباط برقرار کند حتما اطلاعات تماس خود را به طور کامل در آن درج کنید.
۵-از خود ویدئوهای آموزشی در اینترنت و شبکههای اجتماعی منتشر کنید. میتوانید مطالب جدیدی را در اینترنت انتشار دهید. اگر زبان انگلیسی خوبی دارید راحتتر میتوانید ایده جدید بگیرید. سپس میتوانید آن را بومی سازی کنید.
۶-معمولا پروژههای برنامه نویسی گستردهاند. پس اگر در انجام بخشی از آن ضعیف هستید میتوانید برای توسعه و بهبود کیفیت پروژه خود تیم برنامه نویسی دو نفره تشکیل دهید.
۷-شما باید کاری کنید که کارفرما به شما اعتماد کند. چرا باید کارفرما به شما اعتماد کند و پروژه خود را به شما بسپارد؟ باید بتوانید با نشان دادن مهارت و خلاقیت خود به کارفرما اطمینان دهید که شما از عهده انجام پروژه او برمیآیید.
اگر تازه شروع به کار کردهاید و نمونه کار ندارید چه باید بکنید؟
مسلما وقتی فردی تازه شروع به کار میکند نمونه کاری برای ارائه دادن به کارفرما دارد. این افراد باید در اطرافیان خود به دنبال افرادی باشند که کسب و کار سنتی داشته و از خدمات برنامه نویسی استفاده نکردهاند.
بدون دستمزد برای آنها پروژهای انجام دهید. این پروژه میتواند یک اپلیکیشن موبایل باشد. هنگام طراحی تمام امکانات و مواردی که یک اپلیکیشن حرفهای نیاز دارد را رعایت کنید. در نهایت آن را انتشار دهید.
این کار باعث میشود که نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید. بتوانید نقاط ضعف خود را برطرف نمایید. آموزشهای لازم را ببینید و مهارت خود را تقویت کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.